skip to Main Content

Mi smo Kincl arhitekti.
Nalazimo se u Zagrebu, ali naši klijenti su širom svijeta.

Obiteljska tvrtka “KINCL” d.o.o. osnovana je 1998. godine i od tada bilježi niz uspješnih projekata ostvarenih za prominentne klijente – investitore iz zemlje i inozemstva.
Tvrtka se bavi poslovoma projektiranja, nadzora i konzaltinga u projektima visokogradnje i urbanizma.

“KINCL” d.o.o. je logičan nastavak rada akademika Branka Kincla i njegovih suradnika u novom okruženju tržišne ekonomije koji danas čine okosnicu i snažan autorski potencijal tvrtke. Osim navedenog u tvrtci je stalno zaposleno još niz arhitekata, PR konzultant te direktor Nikola Kincl, dipl.iur. i zajedno sa akademikom Kinclom čine ekipu koja s vanjskim suradnicima i tvrtkama s kojima ostvaruje trajnu dugoročnu suradnju i partnerski odnos, predstavlja garanciju kvalitete za izradu svih vrsta projekata visokogradnje, urbanizma i prostornog planiranja.

Poslovna politika temelji se na partnerskom odnosu sa klijentom i pružanju usluga najviše autorske i inžinjerske kvalitete kao i individualan “nekonfekcijski” pristup svakom zadatku što naručitelju – partneru jamči vrhunsku kvalitetu dobivenog proizvoda na obostrano zadovoljsvo i prosperitet obiju strana.

Back To Top